I det här inlägget samlar vi alla de recept som publicerats på den här bloggen som vi tycker passar till julbordet!

Vårt saftiga nötbröd
Detta är kanske det receptet vi är absolut mest nöjda med. Ett fantastiskt gott bröd som går att äta med måtta redan under fas 1. Brödet uppskattas av alla som vi bjudit på det, alltså även folk som inte äter i enlighet med dieten. Brödet får trots ingredienserna en hållfasthet och smaken är mycket saftig och god. Fungerar att äta med massor av olika pålägg som är vanliga på julbordet! En stark rekommendation att äta året runt egentligen, då många glutenfria bröd inte alltid är så goda.

Stekt grönkål
Grönkål får sägas ha en plats på många julbord i vårt avlånga land. Kanske främst i form av långkål.

Vi uppskattar att steka eller ugnsbaka grönkål så att de får en krispig yta. Grönkålschipsen passar mycket bra till kött och lax exempelvis. De är dessutom mycket lätta att göra! Här ser du hur de görs i ugnen.

Lussekatter
Denna klassiker har vi gjort en twist på så att vi som går på Candida-dieten kan äta den. Inte lika estetiskt vackra som vanliga lussebullar, men med en mycket god smak!

Kokosbollar med saffranssmak
Ett lite mer okonventionellt recept är våra kokosbollar med saffranssmak. Om saffran för dig är förknippat med julen så är dessa bollar ett givet inslag på ditt julbord!

Saffrans biscotti
Biscotti, denna italienska delikatess har i många hushåll blivit lite av en julfavorit. Våra biscotti med en smak av saffran kommer garanterat finnas på vårt julbord!