Detta är ett lite omtvistat recept. När det kommer till Candida-dieten så är inte alla ”tillåtna” livsmedel att äta ”huggna i sten”, somliga påstår att man får äta glutenfritt havremjöl, medan andra säger att det inte är bra.

Så det kan vara klokt att inte föräta sig på dessa magnifikt goda ”tortilla-bröd” som har en otroligt god smak! Dock är de svåra att använda som wraps.

Ingredienser (10 st)  

  • 4 dl glutenfritt havremjöl
  • ¾ tsk bakpulver
  • 1 nypa tsk salt
  • 1½ msk smält kokos
  • 1½ dl vatten

Gör såhär

  1. Blanda alla ingredienser väl ställ in i kylen i ca 30 min
  2. Dela degen till 10 lika stora delar och kavla till runda tortilla som är ca 2 mm tjocka
  3. Stek i kokosolja ca 1 min per sida

Fler taco-recept