Authentic mayonnaise on linseed oil. Linseed oil is neutral in taste and "okay" when you follow the "Candida diet". We have previously done mayonnaise ourselves, though then with another oil. This mayonnaise is very easy to make and is super good!

Ingredients
  • 2 egg yolks
  • 3 deciliters of linseed oil
  • ½ tablespoon dijon mustard
  • ½ tablespoon white wine vinegar
  • Salt and pepper
Do like this
  1. Whisk egg yolks, dijon mustard and the white wine vinegar in the same bowl
  2. Add a little oil at a time until you get the right consistency
  3. Add the amount of salt and pepper you find tastefull

This is a phase 2 recipe, which means that you should have been eating only phase 1 recipe for 2-4 weeks before introducing this kind of food.

Äkta majonäs på linfröolja. Linfröolja är neutral i smaken och "okej" när man går på "Candida-dieten", därför föll valet på den. Vi har tidigare gjort majonäs själv, fast då med en annan olja. Denna majonäs är väldigt enkel att göra och är supergod!

Ingredienser
  • 2 st äggulor
  • 3 dl linfröolja
  • ½ msk dijonsenap
  • ½ msk vitvinsvinäger
  • Salt och peppar
Gör såhär
  1. Vispa ihop äggulor, dijonsenap och vitvinsvinäger
  2. Tillsätt lite olja i taget tills du får rätt konsistens 
  3. Salta och peppra efter smak 

Detta är ett fas 2 recept, det vill säga ett recept du kan göra när du gått på dieten i 2-4 veckor.