It is super easy to make your own jummy raspberry jam. You can serve it to pancakes as well as to a dessert.

Ingredients
  • 150 grams of frozen raspberries
  • ½ deciliter of water
  • 1 tablespoon of chia seed
  • 1 tablespoon of inulin (can be excluded)
Do like this
  1. Heat the raspberries and water Heat the raspberries and water while stirring until the raspberries begin to fall apart. Keep in mind that it should not boil up
  2. Let the raspberries cool slightly and then stir the chia seeds and inulin with the raspberries
  3. Serve to pancakes or as an accessory for your dessert

Det är superenkelt att göra sin egna hallonsylt, dessutom blir det fantastiskt gott och passar lika bra till pannkakor som tillbehör till desserten.

Ingredienser
  • 150 g frysta hallon
  • ½ dl vatten
  • 1 msk chiafrö
  • 1 tsk inulin (kan uteslutas)
Gör såhär
  1. Värm upp hallon och vatten under omrörning tills hallonen börjar trilla sönder. Tänk på att det inte ska koka upp
  2. Låt hallonen svala lite och rör ner chiafrö och inulin
  3. Servera till pannkakor eller som tillbehör till desserten