Små söta och fantastiskt goda kakor med smak av kokos och ingefära. Eftersom receptet innehåller stevia så rekommenderar vi att man väntar med att baka kakorna tills man är i fas 2 av dieten. 
 
Ingredienser (16 kakor)
  • 1 dl kokosmjöl
  • 2 tsk hampafrö eller linfrö
  • 2 tsk ingefära (pulver eller färsk)
  • 1 nypa salt
  • 1 dl smält kokosolja
  • 1 ½ dl mandelmjölk, recept hittar du här
  • 10 droppar stevia 
 
Gör såhär
  1. Sätt ugnen på 175°c.
  2. Rör ihop alla torra ingredienser i en bunke och smällt kokosoljan
  3. Blanda den smälta kokosolja, mandelmjölken och steviadropparna i en bunke.
  4. Rör tillsätt de torra ingredienserna i bunken med kokosolja, mandelmjölk och stevia. Blanda väl och låt smeten stå i ett par minuter. 
  5. Forma degen till 16 lika stora bollar, och platta ut på en plåt.
  6. Ställ in i mitten av ugnen i 25-30 minuter.
  7. Låt kakorna svala innan servering