Ingredienser (6 bullar)
  • 3 dl vatten
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk kokosolja
  • 1 dl glutenfri havregryn
  • 1 dl linfrön
  • 0,25 dl chiafrö
  • 0,5 dl sesamfrön
  • 2 tsk fiberhusk
  • 0.75 dl ljus eller mörk teffmjöl
  • 1.25 dl glutenfritt havremjöl
  • 1,5 tsk bikarbonat
  • 0,5 tsk salt
Förslag på tillbehör
Gör såhär
  1. Sätt ugnen på 225°c
  2. Smält kokosoljan och blanda alla blöta ingredienser för sig och alla torra för sig.
  3. Rör ner de torra ingredienserna i bunke med de blöta och blanda väl. Låt stå ca 15 min så smeten tjocknar.
  4. Med fuktiga händer, forma till 6 st bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Ställ in i mitten av ugnen i 15 minuter.

Detta är ett fas 2 recept, det vill säga ett recept du kan göra när du gått på dieten i 2-4 veckor.